Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Brzydulomaniaczko a powiedz mi coś o tych ciekawostkach matematycznych. To miałoby być jakoś związane z brzydulą?
Czy masz jakieś ciekawostki w stylu, że Marek ileś tam razy powiedział coś tam, albo Ula ileś tam razy założyła coś tam?
Moi drodzy musimy powoli zacząć przygotowywać materiały na wrześniową FaktUlę.
Stali pracownicy redakcji jak i współpracownicy proszeni są ponownie o świetne pomysły, humorystyczne teksty, jednak tym razem opatrzone pieśniami patriotycznymi na ustach,podczas wykonywania pracy redaktorskiej.I tak:
Forumowa kronika-Foksi
Forumowicze oczami Lany cd-Lana
Horoskop-Nika, Papuka,Foksi
Krzyżówka-Muminka
Rozmowa z bohatarem serialu oraz rozmowa z forumowiczem-ja Kacmurka
Wakacje-nasze miejsca i atrakcje-zbiór wspomnień użytkowników
Fotostory-root
Rysiów oczami Dąbrowaskiej-ann666
Elementarz Pshemko-Nika i miu o ile się zgodzi
Rozkładówka- Zwycięskie opowiadanie III konkursu literackiego
The best of-czyli najlepsze forumowe powiedzenia- Foksi,Papuka
Nieoficjalny forum zlot- relacja dziewczyn biorących udział w spotkaniu w Warszawie
Proszę o sugestie,poprawki i propozycje.
A czy będzie kontynuacja rozmowy z forumowiczem utalentowanym? Tak jak było ostatnio, że był wywiad z Laną i Strychnine
jasne, ze bedzie
pozniej na priv sie zastanowimy z kim beda wywiady
a dalsza czesc plotek Dobrzanskiej? - musi byc
Wlochy oczami Pauliny - morszczuk
Bufet u Eli - powraca (bo Malina powrocila)
kto sie zajmie tym dziennikiem Aleksa? (pomysl byl fajny, szkoda, ze przepadl...) moze jakas pisarka z radosnej? Krotka forma. Dzien Aleksa - z jego problemami
Papuka napisał:
Brzydulomaniaczko a powiedz mi coś o tych ciekawostkach matematycznych. To miałoby być jakoś związane z brzydulą?
Czy masz jakieś ciekawostki w stylu, że Marek ileś tam razy powiedział coś tam, albo Ula ileś tam razy założyła coś tam?
To też byłoby dobre, ale dla mnie chyba niewykonalne, bo nie mam wszystkich odcinków na kompie Chyba, że konkretne odcinki, to może... Jeśli chodzi o ubrania, to dopiero teraz zwracam np. uwagę na to, kto jaki zakłada krawat (wiecie, że Seba miał raz różowy?
) albo coś tam. Ale nie liczę ile razy.
Dobra, mówiłam przecież, że ja umiem tylko narzekać
Ale jakiś wkład będę miała, bo będzie moje zwycięskie opowiadanie!
Żart, ofkors
Ostatnio edytowany przez brzydulomaniaczka (2009-09-08 13:57:51)
root napisał:
a dalsza czesc plotek Dobrzanskiej? - musi byc
I będzie Wielce Szanowny Roocie.
ann666 dzieki
namow jakas kolezanke z Radosnej - moze napisze dziennik aleksa?
ja mogłabym prowadzić rubryke humor jeżeli jesteście zainteresowani wprowadzeniem takiego działu
i mogłabym też pomóc w "bufecie u Eli" ponieważ mam kilkanaście sprawdzonych przepisów i do tego zdjęcia -efekty końcowe (moje)
hanuszka13 napisał:
ja mogłabym prowadzić rubryke humor jeżeli jesteście zainteresowani wprowadzeniem takiego działu
i mogłabym też pomóc w "bufecie u Eli" ponieważ mam kilkanaście sprawdzonych przepisów i do tego zdjęcia -efekty końcowe (moje)
super pomysł i super pomysł
przepisy napisz - zdjecia podepnij
a humor - to znaczy jakies "kawały" czy moze cos oryginalniejszego?
myślałam że mam komuś wysłać na poczte to może wkleje je w "Brzydulomaniaczkowy kącik kulinarny" żeby już było na miejscu...
tak chodzi mi o najzwyklejsze kawały ale moge też dodatkowo dołożyć np jakieś śmieszne zdjęcie lub rysunek...
Ostatnio edytowany przez hanuszka13 (2009-09-09 17:16:41)