Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Siemka... jak widzicie, do tej pory pozostawałam "linkożercą" (czyli raczej się nie udzielałam), ale jestem na forum od jakiegoś czasu i dopiero teraz zauważyłam ten dział...
Od jakiegoś czasu, również, zajmuję się robieniem ikonek / avatarów na fora...
Na razie, z brzydulowej serii nie ma tego dużo, aczkolwiek.. jeśli ktoś chciałby i miałby ochotę, z radością zrobię trochę ikonek "na zamówienie" (czyli podrzucacie fotencje, a ja z tego kombinuję, z tym, że błagam: niech fotki będą dobrej jakości)
a oto zestaw na dziś:
ta da! ; ) życzę smacznego ; )
BTW - KAŻDY może używać moich ikonek tylko piszcie, jak bierzecie
Zabieram czwarty i piąty (tak, tak! Też jestem w szoku... ) Świetne są! Nawet Strychnine mi ich nie zabierze Są moje!
Reszta też profeska, ofkors
Ostatnio edytowany przez brzydulomaniaczka (2009-09-22 12:57:09)
brzydulomaniaczka napisał:
Zabieram czwarty i piąty (tak, tak! Też jestem w szoku... ) Świetne są! Nawet Strychnine mi ich nie zabierze
Są moje!
Reszta też profeska, ofkors
One, moja droga, pierwotnie były zrobione dla mnie, bo, jeśli chcesz wiedzieć, Kagato to moja stara kumpela z forum Green Day, ale proszę, bierz xD Ja czekam na propozycję lgg xD
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2009-09-22 13:23:08)
Ja bym poprosiła coś z Markiem, nie Filipem. Czyli fotki z serialu. Dałoby się?
A i spytam także Ciebie. Masz może dostęp do fotek z Markiem w okularach Uli? Strasznie bym chciała taki avatar
o jakie ciepłe przyjęcie.. co do 4 i 5 - taak, pierwotnie były dla Stryknanjn, no... ale, zobaczymy ^^
markomaniaczka sęk w tym, że nie bardzo mam dostęp do fotek z serialu (w sensie: skrinszotów)... ale będę szukać jak coś znajdę, to oczywiście zrobię avki
Buhaha! A właśnie, że nie były dla ciebie, Strychnine:
Jak byk pisze, że KAŻDY. A co ja nie jestem każdy? xD Wzięłam i koniec.
brzydulomaniaczka napisał:
Buhaha! A właśnie, że nie były dla ciebie, Strychnine:
Jak byk pisze, że KAŻDY. A co ja nie jestem każdy? xD Wzięłam i koniec.
No tak.. ale to nie tak, ze ktoś "bierze" i ma na wyłączność BTW -
Kagato napisał:
o jakie ciepłe przyjęcie.. big_smile co do 4 i 5 - taak, pierwotnie były dla Stryknanjn, no... ale, zobaczymy ^^ big_smile
Były dla Strychnine
Czy ja bym mogła 7?
Ups... No to sorry, Strychnine. Jak chcesz, to bierz, ale jeden już mam i tak ustawiony... xD