Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Padłaaam. xD
Jesteś Miszczem. Uwielbiam Muminki, ale jakoś na to podobieństwo nie wpadłam.
Mam dzisiaj jakąś fazę na zabawę programami graficznymi xD A miałam napisać rozdział... Screw it xD
Tytułem wstępu... Otóż ten pomysł zawdzięczam mojej kochanej Gabie vel. spumancie, która to czytając "Wesele" Wyspiańskiego, wysłała mi fragment pewnej wypowiedzi Wernyhory, mianowicie "niech żaden brzeszczot nie szczęknie" (akt 2., scena 24.). A wysłała mi go dlatego, że skojarzył jej się on z pieskiem Aleksa, którego w moim opowiadaniu nazwałam właśnie Brzeszczotem (odsyłam do rozdziału, w którym to imię pojawiło się po raz pierwszy, gdyby ktoś nie wiedział, o co chodzi: http://forumbrzyduli.tvshow.com.pl/view … 81#p169881). Na moje własne potrzeby odrobinę ten cytat sparafrazowałam, dołączyłam zdjęcie, które pasuje do tego wręcz idealnie, no i taki tego efekt...
xD
A dedykuję to brzydulomaniaczce, bo chciała coś z Aleksem xD
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2010-06-14 21:40:19)
Bobków dwóch pozostawie bez komentarza
HaHa fajna fota z Aleksem .
Morderca psów !
Nieładnie Aleks zabijać takie sweetasa ?! ^^
Strychnine, ómarłam Te dwa bobki są genialne! Boskie! Aż się popłakałam
Nie mogę... Ryczę ze śmiechu xD Aaaaaaaa! Nie żyję
Dedykacja mnie wzruszyła (nawet jeśli nie lubię tego zdjęcia XD). Dzięki wielkie I dzięki Gabie za podrzucenie pomysłu :d
Kocham cię
Ja wiem! Strychnine uknuła plan, żebyśmy wszystkie umarły ze śmiechu i nie domagały się u niej nowego rozdziału. Ale nie ma tak łatwo Przeróbka boska, ale na dzieło i tak czekam(y).
Ajrisz napisał:
http://forumbrzyduli.tvshow.com.pl/img/smilies/lol3.gif
Ja wiem! Strychnine uknuła plan, żebyśmy wszystkie umarły ze śmiechu i nie domagały się u niej nowego rozdziału. Ale nie ma tak łatwoPrzeróbka boska, ale na dzieło i tak czekam(y).
No właśnie! To jakiś spisek! Ja cię jeszcze dopadnę...
Magda! Leżę i kwiczę! Twoje dzieła stanowczo poprawiły mi humor w ten poniedziałkowy, skacowany ranek,
Jesteś boska xD
Strychuś, kobieto, wykończysz mnie! Obydwa boskie.
Brzydulomaniaczko i tu Cię mam
Fanka wielbi każde zdjęcie swojego ukochanego aktora itd
mwahaha. xD
Magda świetna przeróbka, pamiętam jak sto lat temu miałam to zdjęcie w avie