Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
KaaSiuLa, ale mnie zaskoczyłaś! Nie sądziłam, że ktokolwiek tu jeszcze pamięta o moich opowiadaniach - stare dzieje. Niestety, swego czasu w wyniku zaćmienia umysłu albo nagłego przypływu kompleksów (albo nie wiem czego) skasowałam z forum wszystkie wątki ze swoimi opowiadaniami i jakiś czas potem zemściło się to na mnie w ten sposób, że w wyniku awarii kompa straciłam pliki, w których te opowiadania były... W związku z czym tych starych nie posiadam.
Widzisz, pamięta, pamięta. Bardzo dobrze pamięta . Jeżu jaka szkoda, że się ich pozbyłaś z forum i jakie fatum, że zginęły z kompa. Jak pech to pech! Akurat tamto opowiadanie bardzo zapadło mi w pamięć, pamiętam jak mnie zauroczyło/zafascynowało/zachwyciło* :]. Mam je nawet skopiowane w tajemniczym folderze z ulubionymi perełkami
. Niestety chyba nie było w całości, bo aż się prosiło dopisać ciąg dalszy, którego byłam/jestem bardzo ciekawa. I jak tylko zobaczyłam, że czasami tu zaglądasz chciałam dopytać czy istnieje jakakolwiek szansa gdziekolwiek je przeczytać. Ale jak się okazuje musi mi wystarczyć wyobraźnia i sama sobie muszę dośpiewać dalsze części. A szkoda, bo moim pomysłom daleko do Twoich.
Pozdrawiam Cię serdecznie,
K.
*wybierz dowolne