Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
No wiesz co? Kończyć w takim momencie? xD Nie mogę się doczekać dalszego ciągu xD Gdzie będzie randka? Jak zareaguje Ula? Oj, narobiłaś mi smaku na nową część xD Pisz szybciutko!
Nie no rewelacja Marek romantyk i biedny Sebuś w roli pomocnika <lol2> Jeju ile On będzie musiał się na biegać po całej Warszawie
Ciekawe czy Ulka się wreszcie zorientuje że to Marek
Bardzo mi się rozdział spodobał. Jak się go czyta to chce się więcej
Mam nadzieje , że długo nie będziemy czekać na następną część
Fajnie
ale o co chodzi z tym: "Czyś ty zgłupiał? Mam grzebać pani prezes po gabinecie? Nie jestem masochistą."
Masochistą czy może samobójcą?
Strychnine napisał:
No wiesz co? Kończyć w takim momencie? xD Nie mogę się doczekać dalszego ciągu xD Gdzie będzie randka? Jak zareaguje Ula? Oj, narobiłaś mi smaku na nową część xD Pisz szybciutko!
Postaram się tak szybko jak się da, ale ten tydzień będzie dość ciężki
Asia napisał:
Fajnie
ale o co chodzi z tym: "Czyś ty zgłupiał? Mam grzebać pani prezes po gabinecie? Nie jestem masochistą."
Masochistą czy może samobójcą?
Masochistą Pani prezes na pewno skazałaby go na baardzo bolesne tortury
IskraNadziei napisał:
Nie no rewelacja
Marek romantyk i biedny Sebuś w roli pomocnika <lol2> Jeju ile On będzie musiał się na biegać po całej Warszawie
Ciekawe czy Ulka się wreszcie zorientuje że to Marek
Bardzo mi się rozdział spodobał. Jak się go czyta to chce się więcej
Mam nadzieje , że długo nie będziemy czekać na następną część
Wydaje mi się, że Ula gdzieś głęboko ma nadzieję, że to właśnie Marek, ale ciiii
Ostatnio edytowany przez Apollina (2009-11-08 22:28:09)
Apollina napisał:
Wydaje mi się, że Ula gdzieś głęboko ma nadzieję, że to właśnie Marek, ale ciiii
Właśni ja też takie miałam odczucie jak czytałam ten rozdział
Coraz bardziej mi się podoba Twoje opowiadanie Znakomicie piszesz
Anno, ja Cię proszę o niezwłoczne napisanie kolejnej części ! Już widze tego podekscytowanego Marka szykującego Uli niespodziankę ^^... Ah, czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy!
Kończyć w takim momencie? Toż to zabójstwo słabego serduszka J.BiN!
Chyba każda kobitka marzy o tak romantycznej randce
Ja chcę następną część.
Proszę, proszę, proszę.
Apollina Przeczytałam właśnie Twoje opowiadanko i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Lekko się czyta, ma optymistyczno-romantyczny klimat i wciąga. Masz ciekawe pomysły, szczególnie ten ostatni z tajemniczą randką, podczas której zapewne wszystko będzie zgodne życzeniami Ulki. Myślę, że ten pomysł spodoba się jej, a Marek dzięki temu nie od razu, ale jednak skruszy serca jej lód. Fajna alternatywa dla serialu.
Pozdrawiam
WOW!! przeczytałam to opowiadanko i powiem Ci, że jestem zachwycona!!
Podoba mi się pomysł z pomarańczową kopertą, a właściwie kopertami i wiesz co jeszcze... w Twoim opku uwielbiam Sebastiana
Oczywiście niecierpliwie czekam na nexta