Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Witam, jestem nową BrzydUlomaniaczką na pokładzie Chciałabym podzielić się z Wami moją twórczością graficzną. Na początek grafiki - z Ulą i Markiem, z Filipem oraz z Adamem
To z mojego deviantART'a oraz profilu na brzydula.spacja.pl
Filipek z deviantART'a i z brzydula.spacja.pl
Nie mogłam mu się oprzeć...
No bo Adam królem jest i totalnie jest de best!
[Adam to jedna z moich ulubionych postaci]
I jeśli ktośby chciał, to dodam jeszcze avatarki które zrobiłam ztych grafik:
W przyszłości zrobię więcej, tymczasem dobranoc
Ostatnio edytowany przez Lizziey (2009-11-02 23:32:16)
Pierwsza i druga grafika bardzo mi się podoba
W trzeciej chyba za dużo Adamów, albo zbyt krzykliwe kolory? Nie wiem, nie znam się.
Witam na forum.
Też myślę, że przesadziłam z Adamami, ale inaczej nie mogłam tego zrobić, tak mi jakoś do gustu przypadło. A jeśli chodzi o kolory, to też mogę się zgodzić - chciałam zrobić coś w barwach serialowych, a wyszło jak wyszło. W każdym razie z Adama dumna jestem
Lizziey -wyszło ok jak na pierwszy raz
Piękne ja porywam avek z Filipem
No no jak na pierwszy raz to super !
Pierwsze jest ciekawe, z Filipem też b. ładne a trzecie hmm ... za dużo Adam i te kolory, ale spoko pod oko rozkręcasz się
Dzięki, cieszę się, że Wam podobają się moje prace Tą grafikę z Adamem robiłam na żywioł, ot tak, ponieważ Adam Turek rządzi w tej firmie, wezurio, kapiszi?
dziewczyny jak wy to robicie że wklejacie ten obrazek do postu? bo ja kurde wpisuje to img ale się nie da. ;/
dobra cofam pytanie już wiem.. ;D
a mi się podoba ten z Adamami ! xD
ale tak najbardziej to ten pierwszy ;d
no i witaj na forum!
madziek14
ja najpierw wrzucam do imageshack'a, potem ten link, który mi wygeneruje wstawiam pomiędzy [img]i[/img] i mi wchodzą obrazki, niestety nie wiem jak Ci bardziej to wytłumaczyć, bo nie wiem jak dokładnie to wklejałaś i gdzie się machłaś