Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Logicznie rzecz biorąc taka sesja powinna być już wkrótce, w końcu Ula ma być prezesem, tak?
No ma być.
Mnie ciekawi, czemu w tej sesji ma być Marek? On będzie przecież tylko udziałowcem, tak?
Ta wersja z ponownym pocałunkiem w Wigilię odpada, bo nie będzie już Wigilii w BrzydUli - sdjęcia się skończyły.
Beja napisał:
Mnie ciekawi, czemu w tej sesji ma być Marek? On będzie przecież tylko udziałowcem, tak?
Może to jeszcze zanim odejdzie z firmy?
ann666 napisał:
Beja napisał:
No ale nawet jeśli nie odejdzie, to dwóch prezesów przecież nie będzie. Równie dobrze zamiast Marka mógł w sesji wystąpić Aleks z Ulą. No chyba że to będzie sesja pt. były i obecny prezes.
No nic, się zobaczy.
Beja napisał:
ann666 napisał:
Beja napisał:
No ale nawet jeśli nie odejdzie, to dwóch prezesów przecież nie będzie. Równie dobrze zamiast Marka mógł w sesji wystąpić Aleks z Ulą.
No chyba że to będzie sesja pt. były i obecny prezes.
No nic, się zobaczy.
Prezesem Marek nie będzie, ale może wrócić na poprzednie stanowisko.
ann666 napisał:
Beja napisał:
ann666 napisał:
No ale nawet jeśli nie odejdzie, to dwóch prezesów przecież nie będzie. Równie dobrze zamiast Marka mógł w sesji wystąpić Aleks z Ulą.
No chyba że to będzie sesja pt. były i obecny prezes.
No nic, się zobaczy.
Ten fotograf zrobi tylko parę zdjęć, aby zobaczyć jak wyglądają w takim krajobrazie. Taka jakby próba. Potem odbędzie się tam prawdziwa sesja nowej kolekcji.
Nie będzie sesji tylko parę zdjęć.
Ostatnio edytowany przez black-aga (2009-10-24 16:49:47)
black-aga napisał:
ann666 napisał:
Beja napisał:
No ale nawet jeśli nie odejdzie, to dwóch prezesów przecież nie będzie. Równie dobrze zamiast Marka mógł w sesji wystąpić Aleks z Ulą.No chyba że to będzie sesja pt. były i obecny prezes.
No nic, się zobaczy.
Ten fotograf zrobi tylko parę zdjęć, aby zobaczyć jak wyglądają w takim krajobrazie. Taka jakby próba. Potem odbędzie się tam prawdziwa sesja nowej kolekcji.
Nie będzie sesji tylko parę zdjęć.
No tak ale ja czytałam, że ten fotograf pogodzi Ulę i Marka to prawda?
nulcia1199 napisał:
black-aga napisał:
ann666 napisał:
Prezesem Marek nie będzie, ale może wrócić na poprzednie stanowisko.Ten fotograf zrobi tylko parę zdjęć, aby zobaczyć jak wyglądają w takim krajobrazie. Taka jakby próba. Potem odbędzie się tam prawdziwa sesja nowej kolekcji.
Nie będzie sesji tylko parę zdjęć.No tak ale ja czytałam, że ten fotograf pogodzi Ulę i Marka to prawda?
Pogodzi to za dużo powiedziane.
to ja już wtedy nie rozumiem już niczego...to jak on wpłynie na ich relacje???
nulcia1199 napisał:
to ja już wtedy nie rozumiem już niczego...to jak on wpłynie na ich relacje???
Każe im się przytulić XD