Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Tylko mi tu zaraz nie wyskocz z Violką, błagam. xDDD
Nie spamujemy! Spam to jedna, gópia, żałosna treść. A my tu bardzo intelidżente konwersacje prowadzimy. Ja próbuję rozgryźć orzech, który Ty mi podsunęłaś. To wpływa pozytywnie na moje szare komórki. Staję się mondrzejsza i w ogóle. A może pani Dąbrowska. Idealnie pasowałaby do ślyfki!
ómarłam xD Weź mnie nie kuś, bo wymajstruję jakąś miniaturę o Dąbrowskiej zakochanej w "łobuzie", który bezczelnie pobił jej Bartusia
Kitty84, jestem na wyjeździe i nie mam czasu na czytanie. Wszystkie opowiadania czekają na mój powrót, wtedy będę nadrabiać. Ale Tobie nie potrafiłam tego zrobić, bo mam wciąż w pamięci Twoje miłe komentarze i zachęty, kiedy zaczynałam w swoim wątku, za co bardzo dziękuję Także przeczytałam dwa pierwsze rozdziały i pozwolę sobie na skomentowanie. Cóż, debiut bardzo udany, przynajmniej na moje oko
nie boisz się opisów, a to po prostu kocham
literówek jest trochę, ale teraz nie mam czasu ich wypisywać
ale to nie szkodzi, każdemu się zdarza, zwłaszcza jak się na raz wstawia tyle treści. Oba te rozdziały są praktycznie żywcem wyjęte z serialu, co ma zarówno plusy jak i minusy. Minus jest taki, że jak już słusznie nadmienili moi przedmówcy to już było i to trochę męczące czytać o tym znowu. Jednak z drugiej strony, masz wyśmienitą okazję przedstawić myśli i odczucia obu stron czego w serialu nie było za wiele oraz zrobić zakończenie z prawdziwego zdarzenia, czego również mi zabrakło w naszej "Brzyduli". Trzymaj się cieplutko, życzę dużo weny i z góry przepraszam, że napisałam Ci tutaj takie mini wypracowanie.
Pozdrawiam
Dziękuję ci kochana za twoje mini wypracowanie Widzisz, tyle razy to czytałam, zanim tu wstawiłam, a i tak jest pełno błędów
Niestety nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć
Powolutku zaczynam odbiegać od sctricte serialowej fabuły, ale w rozdziale 3 jeszcze sporo takowej będzie, choć może nie w niemal identycznej postaci (zwłaszcza dialogi). Już niedługo namieszam porządnie, obiecuję
(żebym tylko nie przekombinowała).
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, że tu zajrzałaś
Z przyjemnością przeczytałabym taką miniaturkę... Pani Dąbrowska jeszcze gotowa by była zatrudnić się w F&D, byleby tylko Mareczka widywać. Pshemko by chyba zawału dostał na widok boskiej Sofii. xD
Jednak wczoraj leżąc sobie w łóżeczku wymyśliłam, że tą śliwką być może jest laska od targów.
Ja podejrzewam, że śliwką może być pani policjant, ale wcale nie musi Niezbadane są pomysły naszej drogiej Kitty84
Taaa... nawet sama Kitty84 jeszcze nie wie, co wymyśli ostatecznie
Ps. Ta Dąbrowska mi nie daje spokoju xDDD (a rozdział się pisze, w sumie dużo się w nim jeszcze nie stało, a mam już prawie 4 strony a4 w wordzie Chyba przesadzam z opisami
)
Pisz jak najwięcej opisów! To kocham najbardziej, bo wtedy można wczuć się w klimat opowiadania Dodam tylko, że czekam na ciąg dalszy, żeby nie było, że spamuję