Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Zakładam taki temat, bo Iwona podpowiedziała mi rozwiązanie Mam kilka afków, których na pewno nie używam z wiadomych powodów xD, więc chętnie oddam za darmo
Gdybym była złośliwa, to zażądałabym czegoś w zamian, ale dzisiaj jestem miłosierna
Będzie można się tutaj wymieniać albo oddawać, jak kto woli. Mam nadzieję, że ten temat może tu wisieć?
Na razie wszystkie moje zbędne (chociaż są świetne ), niektóre używane, ale raczej krótko: (jakbym komuś przypadkiem podkradła bez jego wiedzy, to pisać xD)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Dwa sobie zostawiam xD Z sentymentu Zbyt cenne, by je oddać, chociaż pewnie ich nie użyję
Mam nadzieję, że nikt z autorów nie czuje się urażony, że oddaję jego avki Jakby co, to przepraszam. Ale może ktoś przy tym skorzysta. Można brać bez pytania, byle się nie bić
Ostatnio edytowany przez brzydulomaniaczka (2010-03-05 16:02:05)
Nie, no xD Prawie połowa to moje avy xD Biorę 4. Dobrze, że ten temat powstał, pewnie dużo ludzi ma coś do oddania. Tzn. mam nadzieję. Nie ma nic lepszego niż... afkowy lumpex
5 zabieram
Biorę 3, 7 i 10. Dzięki Irisku
Myślę, że temat będzie się cieszył zainteresowaniem. Sama na razie nic nie oddaję.
Pozdrawiam
a macie jakieś niebrzydulowe tylko takie ogólne., albo adres jakiejś fajnej stronki z afkami, takimi, żeby tu pasowały, bo są te różne rozmiary i rozdzielczości.
misiol3 napisał:
5 zabieram
Ha! A kto go zrobił, no kto?
Sorry za off, musiałam xD
Biorę 6
Strychnine napisał:
misiol3 napisał:
5 zabieram
Ha! A kto go zrobił, no kto?
Sorry za off, musiałam xD
Ja wiem, że to twój xD Mam nadzieję, że trafił w dobre ręce
Sorry za off xD