Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Zaprojektujcie koszulkę Forumową!
Zasady są proste i plan szlachetny! Oczywiście obstawiałem róż koszulek - ale mnie wyśmiewacie
Wymyślcie Logo/projekt koszulki forumowej!
Koszulka posłuży do nagradzania wybitnych, wręczania jako prezent i obdarowywania gwiazd serialu BrzydUla... I będzie ulubioną koszulką Roota.
Projekt koszulki - przód - tył - zgłaszacie do końca lipca. Kolor bawełny, rozmiar - umieszczamy od razu na swojej pracy.
Projekt do druku na koszulce (w pliku: .PSD, .PNG, .AI, .EPS lub .CDR bez tła.)
Zwycięzce wybierzemy sami, pierwszą i główną nagrodą będzie koszulka nr 001 - dla zwycięzcy!
WEDŁUG WŁASNEGO PROJEKTU!
Jeśli będzie niewielka różnica głosów - aby było sprawiedliwie przysiądziemy z grafikami wybitnymi i zdecydujemy
Od razu dorzucam SZAMPON DO WŁOSÓW LUB SZAMPANA DO PACZKI (w zależności od pełnoletności)
ps. Z UWAGI NA OKRES URLOPOWY MOŻNA SPOKOJNIE DOPRACOWYWAĆ SWOJE POMYSŁY - czas na pewno zostanie przedłużony!
Jeszcze slow kilka, z uwagi na wakacje i inne atrakcje czasu nie bylo
Prace nadchodza, ale...
Jesli cala koszulke pokolorujecie w ciapki/mazie rysunki nie bede tego w stanie wydrukowac - nikt sie tego nie podejmie.
Chodzi raczej o LOGO . Symbol, napis, ktory jakos wiaze sie z naszym forum i noszenie koszulki nie bedzie wprawialo osob postronnych w oczopląs. Nie chodzi tez o pokrywanie materialu wierszem, drobnymi rysunkami itp.
Wizja moja byla prosta - drobne logo na piersi lub rysunek w centralnym punkcie. Z pewnoscia wiecie jak wygladaja koszulki reklamowe, ktorymi posluguja sie prawie wszystkie firmy
Najlepiej wykorzystac 2-4 kolory/patrz robaczek. Moze byc wiecej, moze byc mniej ale postarajcie sie zrobic symbol, znak nasz, osobisty, forumowy
Aha! Pamietajcie, ze nie wolno wykorzystywac zdjec, czcionek i nazw, ktore zastrzegla sobie telewizja TVN i do ktorych nie macie praw - to tak na przyszlosc dla waszego i mojego bezpieczenstwa.
Root, to kiedy wstawisz te prace?
byc moze ja rzeczywiscie pisze niewyraznie... hmm
Wstawie Wkrętko jesli jakas koszulka bedzie nadawac sie do druku.
jeszcze inaczej - wklejajcie prace tutaj w tym watku i bedziemy dyskutowac co jest nie tak
bedzie prosciej
tutaj niby dynia ok ale rysunki sa ful kolor, rysunkow jest za duzo i wyglada jak obklejona nalepkami.
Po 2 powinna byc ogolna - w sensie dlaczego na koszulce ma byc taka, a nie inna wybrana grupa uzytkownikow?
Po 3 znaczki z hello kity itp maja swoje prawa autorskie, ktore naleza do jakiegos tworcy.
Na rozmiar nie patrzcie xD
A teraz możecie obgadać moją koszulkę xD
Root, zignoruj mojego mejla, przepraszam
Wiem, że się nie nadaje, ale skoro zrobiłam to pokazuje
To ja zacznę Odnośnie tamtych zgadzam się ze zdaniem Roota.
A jeżeli chodzi o pracę Klaudusi to imo jest ok. Hmm, tylko ten kolor biały bije po oczach
Generalnie ciężko mi powiedzieć. Ona jest właśnie w stylu Klaudii, o!
A mi się podkoszulka Klaudusi nawet podoba. Chociaż jak wspomniała Claudia ten biały kolor nie pasuje. Fajnie by było, gdyby był jakiś żywy kolorek To by wyszła fajna podkoszulka
a mi nie podoba się żadna. Jesli jednak miałabym coś wybrać to ostatnia koszulka.
logo forum jest zbyt kolorowe, a praca z dynią itd tylko o wybranej grupie mówi.
Doceńta długość posta z tela
ogólnie jestem na nie