Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Pomadko, chcę Ci tylko powiedzieć, że w moim wątku dodałam grafikę z motywem Boba Budowniczego. Wybacz, bo powtórzyłam Twój pomysł, co nie było moim zamiarem. Po prostu wcześniej nie widziałam tego awatara Twojej roboty i myślałam, że jestem oryginalna. Już opatrzyłam moją grafikę stosownym komentarzem, że prekursorką motywu jesteś Ty Nie chcę, żeby wynikły z tego nieporozumienia, bo dobrze wiem, co znaczy bycie plagiatowaną.
Tyle ode mnie. Pozdrawiam.
Strychnine, nie ma sprawy Nie mam do Ciebie o to żalu
To jasna sprawa, że gdy patrzysz na to zdjęcie, to kojarzy się ono z Bobem budowniczym xD Nie przejmuj się i tak nie posądziłabym Cię o kopiowanie, bo to zupełnie co innego
Wkręętka, dziękuję W tych pierwszych się nie starałam, dlatego są takie jakie są
meaaem, dzięki Ja również się śmieję, kiedy patrzę na to zdjęcie xD Niech avek Ci służy
pomadka25 napisał:
Strychnine, nie ma sprawy
Nie mam do Ciebie o to żalu
To jasna sprawa, że gdy patrzysz na to zdjęcie, to kojarzy się ono z Bobem budowniczym xD Nie przejmuj się i tak nie posądziłabym Cię o kopiowanie, bo to zupełnie co innego
Cieszę się Bo, zaufaj mi, miałam już kilkakrotnie sytuacje, gdy po ewidentnym plagiacie pewne osoby chciały ze mnie robić idiotkę i twierdziły, że po prostu wpadły na ten sam pomysł. Z tym że w opowiadaniu to było bardzo mało prawdopodobne, a to zdjęcie aż się prosiło xD W każdym razie chciałam, żeby wszystko było jasne
W związku z tym, że w Krakowie pogoda jest kiepska, postanowiłam z braku jakiegokolwiek zajęcia, pobawić się w ps'ie i zrobić kilka aveczków Mam nadzieję, że się spodobają, choć avy to nie jest moja mocna strona w grafice
Niech służą!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
EDIT!
Wstawiam jeszcze jedną, dosyć starą już pracę
Ostatnio edytowany przez pomadka25 (2010-08-31 22:24:52)
Wiem, że spamowanie jest buuu, ale nikt nie komentował więc wstawiam kolejną pracę bo już mnie korci
Na swoje usprawiedliwienie dodam jeszcze, że Wkręętka pozwoliła xD
Noo, pozwoliłam Podoba mi się ta praca. Jest taka delikatna. Piękna
Dlaczego nie komentujecie? :<
Skoro Wkrętka każe komentować, to komentuję Bardzo mi się podoba ostatnia pracka
Świetnie wybrałaś zdjęcie i efekt, chociaż nie mam pojęcia, jak się nazywa
I fajnie wykorzystałaś puste miejsce po prawej stronie
To był komentarz totalnego amatora xD
Irka
Iris xD Kocham Cię, wiesz?
To jest FO-TO-SZOP, więc myślę, że to nie żaden gotowy efekt ani akcja, a jakaś teksturka z deviantarta xD Chociaż zwykle takie wróżenie mi nie wychodzi xD
Mówiłam, że jestem amatorem, nie? W każdym razie fajnie wygląda
Też cię kocham, Śrubuniu
Ostatnio edytowany przez brzydulomaniaczka (2010-09-29 21:39:40)
Emm... dziękuję Wam bardzo
Wkręętka, zgadłaś To jest texturka, ale nie z deviantart'a xD I od razu muszę powiedzieć, że okropnie się napracowałam, żeby ją tam wstawić! O!