Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Za dużo efektów też nie może być, bo później mówią, że przedobrzone
narcysiu, ja też się nie znam na grafice póki co oswajam photoscape...
Faktycznie dostosuj się do rad umholiczki ewentualnie poproś o pomoc którejś graficzki tutaj, w koncu od pomagania też są
powodzenia w tworzeniu
Narcysia, z tym spamowaniem to ja już Ci pisałam, bodajże u Lusi. Ale dobra, pomińmy to
Harris! No dziękuję za pomoc w kontroli działu
Dobra, jednak powiem parę słów xD Jak na początek nie ma szału. Dobrze Ci Strychnine powiedziała, podpisuję się pod tymi słowami. I w sumie nic ma nic więcej do powiedzenia, nie ma co komentować. Ja nie wiem, co się teraz stało, że grafikę robi się dodając napis i korzystając z gotowych koloryzacji różnych programów. (Myślę, że tu "akcje" PhotoShopa się nie zaliczają, bo jest ich niezliczona ilość i każdy ma je inne ) A, no i jeszcze coś, o co męczyłam Loose (
) JAKOŚĆ. Taak, wiem, że nie jestem odkrywcza, bo dziewczyny wcześniej o tym mówiły
Pracuj, kombinuj, baw się! Grafika daje cudowną możliwość zrobienie wszystkiego, co sobie wyobrazimy. Masz zadanie - zachwyć nas i zrób coś, żebyśmy w jakiś sposób zapamiętały Twoje prace. Pozytywnie
Śróba.
Wkręętko jak patrze na wszystkie avki to wydaje mi się, że każda tylko zmienia kolor, kadruje, dodaje napis, a wy mówicie, że to za mało, albo, że to źle
chyba nie jestem pilną uczennicą, albo nie rozkminiłam photoscape dobrze, bo tam naprawdę nic więcej się zrobić nie da
Mam nadzieję, że się mylę.
Loose, poniekąd tak jest, dlatego ja dobitnie mówię, że nie umiem ich robić
Generalnie te najlepsze avki i, te moim zdaniem najładniejsze są robione za pomocą fotoszopa, akcji, jakiś tekstur. Bla, bla. Nie umiem robić avków i nie lubię, więc nie będę tłumaczyć jak to się robi
Dzięki wkręętko bo już myślałam, że jestem totalny nieogaw
Co do fotoszopa to mam sprawę i zaklikam do ciebie na gadu.
Narcysiu przepraszam za off ale widzisz dzięki temu wiesz, że twoja avki to też sztuka
Sztuka Proponuje poczekać z tym określeniem
Na GG będę jutro to odpisze
Claudia
Ostatnio edytowany przez Wkręętka! (2010-08-26 18:59:21)
Rada na przyszłość - jeśli czcionka nie posiada polskich znaków - zmień czcionkę. Bo wychodzą takie kwiatki jak "Dasz wiare?"
Magda, zmiana czcionki nie jest konieczna. Można dyskretnie dorobić kropeczki i kreseczki, byle widać nie było
Wkręętka! napisał:
Magda, zmiana czcionki nie jest konieczna. Można dyskretnie dorobić kropeczki i kreseczki, byle widać nie było
To zależy od czcionki xD Nie każdą jest tak łatwo przerobić, ale wiem, że się da, bo wszystkie polskie znaki na dszefie są przerabiane przeze mnie, bo użyłam czcionki, która, jak się później okazało, nie miała ogonków itd. xD Między innymi ogonki w Twoim nicku, córcia xD
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2010-08-27 20:27:39)