Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Tutaj zamieszczamy swoje wrażenia, rozczarowania, wnioski i inne dotyczące pierwszego odcinka siódmego sezonu, więc oczywiste jest ostrzeżenie UWAGA SPOJLER!
Właśnie skończyłam oglądać
Rzeczywiście dość nietypowy odcinek, tak jak to było zapowiadane. Baaardzo mi się podobał
Uwielbiam wspólne sceny House'a i Wilsona
Greg świetnie podsumował Jamesa: Jest jak bezpański pies. Wyżre wszystko z lodówki, wszędzie wlezie i zasra mi dywan.
Stary, dobry Greg
Nagrywanie się na sekretarkę - boskie!
Scena z Wilsonem utkniętym w oknie też Ciekawa była jego reakcja na Huddy
How many vicodin have you taken?
Ciekawe, czy miecz z tego odcinka był tym z poprzedniego sezonu
Propozycja Chase'a wystosowana do Trzynastki mnie zatkała W sumie to powinnam się spodziewać czegoś w tym guście po zdjęciu promocyjnym nowego sezonu, ale TEGO się nie spodziewałam
Chase jest słoodki
No i końcówka.
Świetne sceny w domu House'a :heart i tajemnica Trzynastki.
Promo drugiego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=vQXXZ-F0TQ8
Grześ uroczo wyszedł z lapkiem na... hmmm
edit:
Fajny odcinek, faktycznie nietypowy. Teraz czekam na napisy, żeby trochę więcej zrozumieć
Właśnie obejrzałam. Cały dzień czekałam na odcinek z napisami Odcinek może i faktycznie trochę nietypowy, ale moim zdaniem świetny.
Nagrywanie się na sekretarkę było super
Chase ze swoim bezpośrednim pytaniem skierowanym do Trzynastki mnie po prostu zamordował Swoją drogą ma odwagę chłopak
Wilson, który utknął w oknie sprawił, że zwijałam się ze śmiechu
Końcówka świetna. Grześ mówiący Kocham cię - to coś niesamowitego To, co mu powiedziała Cuddy na koniec było takie słodkie. Szkoda tylko, że chyba żadne z nich nie wierzy, że wszystko się od razu poukłada i będzie różowo.
No i zżera mnie ciekawość co ukryła przed wszystkimi Trzynastka.
Papó, ale napisy już przecież są i to od dawna - ja oglądałam z napisami
MEG, ja też jestem ciekawa, co ukrywa Trzynastka
To chyba tylko ja tutaj słysząć propozycję Chase'a parsknęłam śmiechem mówiącym za wysokie progi na twoje nogi, chłopcze. Nie lubię go, jest jakiś taki krzywy
Greg i Lisa przebijają wszystkich. Ja żałowałam tylko, że schowanie się w szafie przed Wilsonem nie zostało obrócone w żart, a w poważną scenę. Jak taki miód się lał cały odcinek, mógł i wtedy
Nowy asystent to mój idol, a dr Richardson był genialny xD "Nigdzie nie idę bez tego kibla."
I znowu tydzień czekania...
Odcinek miał taki jakiś inny klimat. Może to przez to, że większość rozgrywała się w mieszkaniu House'a... Willson jak zwykle niezawodny Mnie Trzynastka wkurza. Żałuję, że na jej miejscu nie ma Amber! Dobrze, że neurochirurg tylko się rozbierał... Co do asystenta, to myślę, że będzie z nim wesoło
Ostatnio edytowany przez Enigma (2010-09-21 20:00:48)
Ajrisz napisał:
Nie lubię go, jest jakiś taki krzywy
W którym miejscu?
Ajrisz napisał:
Nowy asystent to mój idol
Mój też
Ajrisz napisał:
a dr Richardson był genialny xD "Nigdzie nie idę bez tego kibla."
Ajrisz napisał:
I znowu tydzień czekania...
Jak to znowu? Ostatnio były cztery miesiące
Cały jest krzywy i ogólnie mutant
Ostatnio jak liczyłam ile do odcinka, to było 6 minut, więc wiesz. ^^ Tydzień to przy tym niewyobrażalnie długa katorga.
Ajrisz napisał:
Cały jest krzywy i ogólnie mutant
![]()
Ostatnio jak liczyłam ile do odcinka, to było 6 minut, więc wiesz. ^^ Tydzień to przy tym niewyobrażalnie długa katorga.
No tak - długi to rzecz względna
Enigmo, ja też wolałam Amber ale cóż - chyba nie możemy liczyć na zmartwychwstanie, jak w Modzie na Sukces
Dla Anty-wielbicieli Trzynastki dobrą wiadomością jest pewnie jej zniknięcie
Ta tajemnica ma być wyjaśniana podczas sezonu.
A następny odcinek ma być już typowy, z zagadkami medycznymi. Chociaż dziś też mieliśmy zagadkę - i to jest ciekawe, bo zespół House'a jest już tak wytrasowany, że sam ją rozwikłał
Widziałam dziś w jakimś wywiadzie, że cała procedura wybierania nowej kobiety do zespołu diagnostycznego ma być zabawna - zobaczymy