Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Śrubka napisał:
<przepycha swoje dumne truskawy do wątku>
Pff, cóż za skromność xDD
Sorki, Czekoladko, musiałam xD Avki podobają mi się, bardzo fajnie zaczynasz w graficznej Wiem, że trzeba się napracować przy avach(ach, no wiem, kiedyś próbowałam, nic nie wyszło, no cóż...
), więc doceniam. Czekam na kolejne pracki, pozdrawiam
Viv.
Ostatnio edytowany przez vivienn (2011-01-07 20:00:22)
Przepraszam Gabi, że napiszę nie na temat
Wkręętó, ależ ja wyraziłam jak najbardziej przepisową opinię na temat prac Czekoladki Gabi, potwierdzi
Vivó, dziękuję.
Przyznam się, że pracowałam nad nimi ponad godzinę, bo nie chciałam, żeby były byle jakie.
Pomadkó, ja Ci wybaczam (po znajomości ).
Oczywiście potwierdzam, że swoją opinię wyraziłaś.
Po mojej długiej nieobecności pasowałoby coś wstawić, ale... nowych avków nie zrobiłam ani nie poprawiłam tego dla Mei. Jakoś nie mam weny, myśląc cały czas o testach. Ale za to chciałam się pochwalić szablonem na bloga, który sobie zrobiłam.
On niby ma się łączyć z moim opowiadaniem - Bezludną wyspą - ale zrobię na forum chyba jakiś inny obrazek.
Mamó, wiem, że literki z cytatami są pogrubione, a nie takie zwykle, ale jak chciałam zmienić, to okazało się, że zamknęłam PS'a, a tylko tę wersję w png sobie zapisałam.
Czekoladko a ja już to widziałam Oczywiście na twoim blogu
Od razu bardzo mi się ten szablon spodobał i moim zdaniem na blogu wygląda świetnie. Pozdrawiam
MEG1984 napisał:
Czekoladko a ja już to widziałam
Oczywiście na twoim blogu
Od razu bardzo mi się ten szablon spodobał i moim zdaniem na blogu wygląda świetnie. Pozdrawiam
Dziękuję. Cieszę się bardzo, że Ci się spodobało, bo nie wiedziałam, czy ostatnio nie przesadzam z tymi szarymi kolorami.
Ładniejsze robiłaś, jeżeli mam być szczera. Na pierwszy rzut oka jest super, ale potem widać nieścisłości w postaci złego połączenia Ulki i Marka. Pomysł OK. Już chyba każdemu znudziła się praca: zdjęcie, tekstura i napis. Fajnie, fajnie, warto pokombinować.
Jeszcze Cię chciałam przeprosić, córcia, za mój pierwszy komentarz.
No przecież, że to nie jest twój debiut! Ale nawet jak na nie-debiut tamte avy były bardzo dobre.
Róbcie prace, róbcie, bo mi się chce komentować
Wkręętka! napisał:
Ładniejsze robiłaś, jeżeli mam być szczera.
Zgodzę się z tym, ale jakoś mnie napadło...
Wkręętka! napisał:
Na pierwszy rzut oka jest super, ale potem widać nieścisłości w postaci złego połączenia Ulki i Marka.
Bo taki kaprys miałam. Mnie się podobało, więc stwierdziłam, że tak zostawię.
Wkręętka! napisał:
Pomysł OK. Już chyba każdemu znudziła się praca: zdjęcie, tekstura i napis. Fajnie, fajnie, warto pokombinować.
No pewnie, że warto. Ja też już czasem nie mam siły do tych normalnych prac, ale trzeba sobie jakoś radzić.
Wkręętka! napisał:
Jeszcze Cię chciałam przeprosić, córcia, za mój pierwszy komentarz.
No przecież, że to nie jest twój debiut! Ale nawet jak na nie-debiut tamte avy były bardzo dobre.
No, ja już się przynajmniej z pół roku tym zajmuję, ale tylko w wolnych chwilach, których mam naprawdę mało. Ale mimo wszystko dziękuję.
Wkręętka! napisał:
Róbcie prace, róbcie, bo mi się chce komentować
Będę robić, jak będę miała czas.
Nie wiem, czy ktoś widział, czy nie, ale taki mały zastój u mnie, więc pasuje dodać coś nowego.
To jest jeszcze jedna z moich starych prac i nawet mi się podoba. Miała być obrazkiem głównym do "Bezludnej wyspy", ale jakoś tak wyszło, że skasowałam bloga...
Choco kolejna praca którą już widziałam. Zdążyłam ją jeszcze zobaczyć na twoim blogu, na którym wyglądała świetnie. To naprawdę fajna praca
Swoją drogą blog to zniknął nagle i zastanawiałam się czy to twoja decyzja, przypadek czy też ktoś obcy się do niego dobrał.
A skoro wrzuciłaś pracę, która miała być ilustracją do Bezludnej wyspy to można oczekiwać na nowy rozdział?
Pozdrawiam i życzę weny graficznej i pisarskiej