Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Wybaczcie, że tak samowolnie zakładam ten temat, ale już mam pytanie. Jakby co to usuniecie
Róti, a można nie sugerować się zbytnio tym Twoim podziałem i napisać pracę o Brzyduli do tematu PWS i odwrotnie? Oczywiście, żeby to tylko logiczne było
Króweczka napisał:
Wybaczcie, że tak samowolnie zakładam ten temat, ale już mam pytanie. Jakby co to usuniecie
Róti, a można nie sugerować się zbytnio tym Twoim podziałem i napisać pracę o Brzyduli do tematu PWS i odwrotnie? Oczywiście, żeby to tylko logiczne było
No pewnie. zaraz poprawię
Ehm, nie wiem czy tu można, ale chciałam wyrazić swoją radość z powodu tematu "Wampiry nie istnieją. Czyżby?" *podskakuje*
No, to ja tylko tyle chciałam
Ja mam wątpliwość co do podpisu autora.
Że jak? Że co? Niech mi ktoś wyjaśni xD
Wpisz login w temacie wiadomości xD
brzydulomaniaczka napisał:
Wpisz login w temacie wiadomości xD
Tak, tak...
xD
Ale o to mi nie chodziło xD
Patrz punkt 15 regulaminu xD
Ostatnio edytowany przez jakcykbumbum (2011-08-20 21:04:59)
No "podpis autora" zrozumiałam jako podpis z imienia i nazwiska pod opowiadaniem, czego oczywiście nie będzie widać na forum... Ale no nie wiem, może się mylę...
No jak z imienia i nazwiska, przecież Rót nie zna naszych danych osobowych, błagam was I jak potem byś skonfrontowała, czy chodzi o Jana Kowalskiego o nicku "kowalski" czy "pomidor"? "Violettów jest jak mrówków, a zwłaszcza Kubasińskich"
No napisałam, że może się mylę....
Poza tym po co w dwóch punktach regulaminu pisać o tym samym tj. punkt 10 oraz 15...?
Ehm, ja chciałam bardzo kulturalnie zapytać gdzie, na demona, są prace konkursowe, skoro miały być wklejone koło 22:00? xD