Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Skomentuję tutaj, może mi głowy nie urwiecie, ale wydaje mi się, że to dobre miejsce, bo chcę nawiązać do poprzednich postów. Obejrzałam oczywiście 121 odcinek i mam parę uwag. Po obejrzeniu pierwszych dwóch odcinków zauważyłam to ochłodzenie uczuć u Artura względem Moniki. Wkurzało mnie to i wydawało się nie na miejscu. Ale w dzisiejszym odcinku zobaczyłam, że on rzeczywiście sprawę dzieci postawił na pierwszym miejscu i jak to facet umie się skoncentrować tylko na jednej sprawie. Niestety trzeba pamiętać, że mężczyźni to jest jednak inny gatunek człowieka Monika zeszła wyraźnie na drugi plan, ale ona reaguje po kobiecemu i stara się pogodzić wszystko i wszystkich. I jak to kobieta bezbłędnie rozgryzła Kostkę
, a dżentelmenowi Arturowi w pale się nie mieści, że jego była narzeczona może być aż tak przebiegła i wyrachowana. Widać też jak na dłoni, że on już wybrał, tylko chyba nie bardzo wie jak to ma Monice powiedzieć
Ciekawa jestem jak poprowadzą serial o romansie, bez romansu głównych bohaterów. Nie powiem, że się nie
Podoba mi się wątek zakochanego Rafała w Anecie, ale ciągle wolałabym oglądać zakochanego Artura
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2011-09-07 05:06:58)
Cześć,
W sumie, to zastanawiam się gdzie wstawić materiał z dzisiejszego ddtvn. Zrobię to jednak tu, bo jednak dotyczy on II sezonu PwS. Najwyżej władza zrobi porządek
Proszę, Filip jako kierowca rajdowy
DDTVN10.09.2011
edit: Gdyby ktoś nie zauważył, to tam są dwa filmiki.
Ostatnio edytowany przez Iwona (2011-09-11 13:03:28)
Iwona napisał:
Proszę, Filip jako kierowca rajdowy
![]()
DDTVN10.09.2011
Nie no, musiała, no nie mogła odpuścić. Musiała go zapytać o życie prywatne. Ale ładnie się wywinął Czemu ci dziennikarze zawsze muszą wtykać nos w cudze życie, nawet kiedy materiał jest o samochodach rajdowych?
Filip fajny, naturalny i spontaniczny Taki, jak go lubię
Dzięki Iwonko za ten materiał
Filip jak zwykle zgrabnie się wykręcił z niewygodnego pytania i bardzo dobrze! W każdym razie można przyjąć, że w końcu niemrawy Arturro zabierze się do roboty i pogoni kota Rafikowi i spółce
Zgadzam się, Filip fajnie wypadł, tak naturalnie. Chyba faktycznie lubi szybko jeździć. A kilka lekcji z jazdy ekstremalnej na pewno mu się przyda. O pasach na pewno już nie zapomni . Brawo za zgrabny unik przy pytaniu o prywatne sprawy. Zdolny chłopak z niego.
Wydaje mi się, że ma przycięte nieco włosy przy uszach i z tyłu, fajna fryzura, i chyba trochę schudł. Broda nadal jest, ale nadal twierdzę że wygląda świetnie
Cieszę się, że zdradził co nieco z tego co będzie w serialu. Artur w końcu się połapie, że wszyscy w koło go oszukują. Tez mam nadzieję, że wreszcie zmierzy się z Rafałem i Kostką. Pamiętacie, jak się zastanawiałyśmy czy czasem nie pojedzie za Moniką do Stanów? Okazuje się, że miałyśmy nosa, będzie wycieczka do Vegas I jeszcze jedno, chyba koniec końców nie będzie tak źle z tą ich miłością, bo Filip dał do zrozumienia, że Artur zostanie ojcem. Chyba nie miał na myśli adopcji, tylko rodzonego potomka. Super.
Ostatnio edytowany przez Iwona (2011-09-11 13:24:42)
http://www.plejada.pl/17,51731,news,,1, … tykul.html
Nowa postać w serialu. Ja obstawiam, że Artur na nią nie poleci, ona na niego owszem. Chyba, że będzie totalnie sfrustrowany z tęsknoty za Moniką, ale to raczej nie w jego stylu.
Wrzucę śmieszny filmik z planu PwS, co prawda nie dotyczy scenariusza II sezonu, ale chyba mi wybaczycie
Na planie PwS
"Weź se gacie popraw", muahahahhaa
Ależ oni przeklinają Sposób, w jaki Filip powiedział "ku***" mnie rozwalił
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2011-10-28 23:19:05)
Z filmików o wpadkach na planie, ten chyba jest najlepszy, "gacie" rozwaliły mnie na maksa . A swoją drogą to z Filipa niezły jajcarz i zalotnik też
!
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2011-10-29 01:06:24)
Strychnine napisał:
"Weź se gacie popraw", muahahahhaa
Ależ oni przeklinająSposób, w jaki Filip powiedział "ku***" mnie rozwalił
Dokładnie.
Z tych wszystkich k***a to osobiście daję Filipowi pierwsze miejsce, Stelmaszykowi - 2, a Małeckiemu 3. Wszyscy łapią się na pudło