Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Po podsumowaniu (dziękuję po raz kolejny asystentce) Wyniki przedstawiają się następująco:
4 MIEJSCE Autor nr 1 - 13pkt
3 MIEJSCE i brązowy medal - Autor nr 3 - 35pkt
2 MIEJSCE i srebrny medal - Autor nr 2 - 40pkt
I miejsce, nagrody i okrzyki uznania Autor nr 4 - 56pkt jakcykbumbum
Gratulacje można składać tutaj, zwycięzcę proszę o kontakt na mamtalent@o2.pl celem odbioru nagrody rzeczowej, czyli STÓWECZKI
Gratuluję Cykó!
Będziesz mogła sobie coś kupić do swojego pokoju, który wciąż urządzasz i nie chcesz nam się jeszcze nim pochwalić!
EDIT: Dowiemy się kto jest kto, skoro tylko czwóreczka brała udział czy nie chcecie?
Ostatnio edytowany przez meaaem (2011-09-01 22:33:34)
No, zdradźta, kto jest kto xD
Dziecię moje pierworodne, gratuluję! Razem z Ojcem Twym Bobem pękamy z dumy. Odpalisz jakiś procencik z wygranej rodzicielom, co? xD Dżołk, of kors xD
Jakcykbumbum Gratulacje
Byłam pewna, że nr 4 to twoje dzieło, masz rozpoznawalny styl.
Tez się chętnie dowiem kim są pozostali autorzy.
Cykuś gratuluję z całego I przyznaję się bez bicia, że byłam na 99% pewna, że to Ty kryjesz się za numerem 4! Brawo!
No i mam nadzieję, że dowiemy się kim są pozostali autorzy
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2011-09-02 04:16:56)
Cykuś serdeczne gratulacje Byłam prawie na 100% pewna, że praca numer 4 jest twoja. W końcu nikt nie pisze tak, jak Ty
Freszcie xD się doczłapałam, tak by napisać posta.
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Mea, Tró, Iwona, Dorocie, Meg
Za głosy
Szczerze powiedziawszy, to szkoda, że tak mało prac, ani zagłosować, ani nic. Ot co! xD
No jak forum odrodzić bez RT? XD
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie głosy
I już naprawdę nie wiem, jak mam pisać, żeby nie było widać. Od dziś zero humoru, bo coś mi się tak zdaje, że to ten zdrajca mnie wydał xD
Dzięki xD
P.S Mea, a żebyś wiedziała, że sobie coś kupię do pokoju xD Jakąś wielką fotografię
Tak żebym miała jakąś pamiątkę z tego konkursu xD
Dziękuję
Root, odezwę się xD
Jeden autor to na pewno Iris
Ostatnio edytowany przez jakcykbumbum (2011-09-04 14:57:53)
Jakcykbumbum, moje gratulacje. Faktycznie, rozpoznawalny styl.
Z resztą wszystkim autorom gratuluje, bo prace były naprawdę na wysokim poziomie.
Jesteście the beściaki
Pozdrawiam, Sincero
Zupełnie zapomniałam o wynikach, przepraszam xD Po pierwsze, gratuluję Cykó
Po drugie, tak, zgadza się, brałam udział w konkursie . *chwila napięcia* A moja praca miała numer 3
Bardzo dziękuję wszystkim za oddane na mnie punkty, zwłaszcza tym, którzy dali maksymalną liczbę
.
Niedługo wkleję pracę, żebyście mogli ją skomentować, o ile ktoś ma takie życzenie
W takim razie ja również się przedstawię
Autor nr 2, witam serdecznie:)
Gratuluję zwyciężczyni i dziękuję za wszystkie głosy oddane na moją pracę, cieszę się, że się podobała.
Pozdrawiam