Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
ann666 napisał:
Super XD
O innych też napiszesz?
Może, nie wiem. Jeśli jednak coś napiszę to dopiero po powrocie z wakacji (patrz: następna niedziela). A gdybym pisała, to o kim napisać?
EDIT: Zapomniałam. Ann dziękuję.
Ostatnio edytowany przez jakcykbumbum (2009-08-05 21:04:25)
jakcykbumbum napisał:
ann666 napisał:
Super XD
O innych też napiszesz?Może, nie wiem. Jeśli jednak coś napiszę to dopiero po powrocie z wakacji (patrz: następna niedziela). A gdybym pisała, to o kim napisać?
O wszystkich XD
A zacznij od Violki
ann666 napisał:
jakcykbumbum napisał:
ann666 napisał:
Super XD
O innych też napiszesz?Może, nie wiem. Jeśli jednak coś napiszę to dopiero po powrocie z wakacji (patrz: następna niedziela). A gdybym pisała, to o kim napisać?
O wszystkich XD
A zacznij od Violki
Viola to duże wyzwanie, ale może coś wymyślę przez ten tydzień. Jeśli nie to Marek pójdzie do odstrzału.
świetny pomysł z tą kartoteką. chciałabym zobaczyć, jak przedstawisz Paulinę :d
magduucha. napisał:
Nie strasz mnie Pauliną. Kiedy zakładałam ten wątek zapomniałam, że o niej też będę musiała napisać. Przypomniałaś mi. Chociaż gorszy chyba będzie jeszcze Maciek.
jakcykbumbum napisał:
magduucha. napisał:
Nie strasz mnie Pauliną. Kiedy zakładałam ten wątek zapomniałam, że o niej też będę musiała napisać. Przypomniałaś mi. Chociaż gorszy chyba będzie jeszcze Maciek.
chyba nie będzie aż tak źle, a nie ukrywam, że na przedstawienie Pauliny czekam z niecierpliwością. :d
Dziewczyno, kobieto, stworzeniu boski! Jesteś genialna xD Padłam i nie mam zamiaru wstać xD Tarzanie się po podłodze jest całkiem fajne
Padłam. To było boskie. Czekam na Aleksa i Lwiątko.
super ;D ale ja chce kartę Mareczka xD albo Aleksa albo Pshemko
Seba, Hermenegilda i Gienia. Bardzo podoba mi się Twój pomysł z tą kartoteką, taki oryginalny, a treść boska.
spumanta, zgadzam się z Tobą, tarzanie się po podłodze jest na prawdę fajne!
Tak na marginesie: "Żegnaj Gienia, świat się zmienia" - tak mi się jakoś skojarzyło xD