Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Strychnine napisał:
To ja się wyłamię, bo zrobiłabym wszystko za drugi sezon xD Wiem, wiem, rozumiem wasze argumenty, ale czegóżbym nie dała, by móc dalej oglądać Mareczka pięć razy w tygodniu... xD I Forum by nie umarło...
Ja tak samo!!!
Strychnine napisał:
To ja się wyłamię, bo zrobiłabym wszystko za drugi sezon xD Wiem, wiem, rozumiem wasze argumenty, ale czegóżbym nie dała, by móc dalej oglądać Mareczka pięć razy w tygodniu... xD I Forum by nie umarło...
Forum nie umrze, dopóki użytkownicy będą je odwiedzać. Po zakończeniu " BrzydUli" może będzie jakiś serial, który choć trochę nas zaciekawi i który będzie można komentować. Ja nie chcę się z Wami rozstawać!<ociera łezke>
Moim skromnym zdaniem ani wersja kinowa, ani druga seria nie jest dobrym rozwiązaniem Ja bym chciała jakiś taki bonusik - z pięć odcinków, gdzie pokazują nam sielankę na całego. Wiecie, Ula z Markiem i dzieciakami, Ala z Józefem, Viola z Sebą, Ania z Maćkiem itd. Wtedy można by było oczy nacieszyć i nie czuć tego niedosytu. A tak to skończy się wielka miłość, którą pokażą nam w jednym, dwudziestominutowym odcinku i papa. To jest nie fair, bo zbyt długo na to czekaliśmy...
A jeśli chodzi o Alę i Józefa, to rozwinięcie ich związku mogłoby trwać przez cały serial Przecież oni przez kilkadziesiąt odcinków nie mogą się zdobyć na przejście na "ty"
Także przedłużaniu mówię stop, a bonusikowi przyklaskuję.
Ale niestety, zdaje mi się, że nic z tego nie będzie...
Dopiero zauważyłam ten wątek
Też jestem zdania, że najsensowniejszym wyjściem byłaby wersja kinowa
Drugiej serii mówię stanowcze NIE
Ja też mówię "nie" drugiej serii i dlatego mam nadzieję, że Magda opacznie zrozumiała aluzję podczas nagrania SMS. Lepiej żeby twórcy serialu byli słowni i zakończyli wtedy, kiedy planowali, bo akie przeciąganie nie wyjdzie na dobre. Bądźmy lepsi od Amerykanów, których wersja BrzydUli ciągnie się już czwarty rok i końca nie widać.
Beja napisał:
Bądźmy lepsi od Amerykanów, których wersja BrzydUli ciągnie się już czwarty rok i końca nie widać.
Będziemy. Nasza Brzydula będzie jak Moda na sukces!
Beja napisał:
Ja też mówię "nie" drugiej serii i dlatego mam nadzieję, że Magda opacznie zrozumiała aluzję podczas nagrania SMS.
A ja raczej zrozumiałam to prawidłowo. TVN nie pozbędzie się swojej kopalni złota xD I ja się cieszę, o xD
Strychnine napisał:
Beja napisał:
Ja też mówię "nie" drugiej serii i dlatego mam nadzieję, że Magda opacznie zrozumiała aluzję podczas nagrania SMS.
A ja raczej zrozumiałam to prawidłowo. TVN nie pozbędzie się swojej kopalni złota xD I ja się cieszę, o xD
Oj Strychnine, nie ma to jak marzenia, ale uważaj, bo jak będziesz a dużo marzyć, to się spełnią xD
marzenia się spełniają choć nie zawsze ale jednak...
Więc i może nasze się spełni
Tylko, że jak widzę, to nie jest marzenie większości. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka...