Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
1. TzG stracił już świeżość
2. brakuje tam już gwiazd więc wyciągają jakiś nowe, nikomu nie znane (oczywiście nie chodzi mi tu o Filipa i Julkę )
3. to tandetny sposób na zdobycie popularności
więc mam nadzieję, że Filip i Julka okażą się mądrzejsi, bo swoich fanów mają i bez takich programów
zgadzam się z przedmówczynią
dokładnie- tzg to chłam, i urbańska sie jeszcze bardziej zbłaźniła niż w innym programie jakby wystąpiła
Niech oni ni idą tam .!
Nie podoba mi się cała otoczka tego programu, ale... wyobraźcie sobie Bobka w rumbie na pewno oglądałabym z wypiekami na twarzy
poza tym miałby wygraną w kieszeni jeszcze zanim wszedłby na parkiet
Ostatnio edytowany przez nicki84 (2009-12-02 17:25:32)
Ale patrząc na to z innej strony - na miejscu Julki bym sobie chyba nie odmówiła. To takie nowe doświadczenie, program na żywo i można nauczyć się tańczyć, poznać tylu nowych ludzi... Tylko co wtedy z tymi jej studiami?
Uczył się tańczyć - jak każdy student akademii teatralnej. Wydaje mi się, że oni tam mają obligatoryjnie rytmikę i to wszystko I na pierwszym roku wszyscy się ze wszystkim całują tak notabene
nicki84 napisał:
poza tym miałby wygraną w kieszeni jeszcze zanim wszedłby na parkiet
Ómarłam
Ale taka prawda. Jednakże i bez tego ludzie o nim nie zapomną. To samo tyczy się Julki. Jeśli tylko dobrze wykorzystają swój potencjał i nie dadzą się zamknąć do szufladki "aktor jednego serialu".
Jak dla mnie ani Julka ani Filip nie powinni brać udziału w czymś co się ciągnie i skończyć nie może. Owszem miło było by popatrzeć jak tańczą, ale i bez tego mają fanów.
A 11 edycja TzG to megaśne przegięcie. Ciągle to samo - jedyne co się zmienia w tym programie to gwiazdy i komentarze jurorów.
Komentarze jurorów sie nie zmieniają Albo mi sie tak wydaje bo ogladam tylko niektóre finały.
Wolałabym żeby wystapili w JOŚ ale to sie już skończyło, wszystko co dobre, kiedyś sie kończy, więc TzG pewnie nigdy się nie skończy
A w TzG pewni wystapią, Marek póki co mało się wykazywał jako aktor, a dla aktorów z reguły każdy rodzaj promocji jest dobry.
I będa mieć sporą oglądalność.
Takie życie.
Oby jednak się nie promowali w taki sposób. Choć jeśli wezmą lub weźmie któreś z nich udział, to oczywiście będę oglądała każdy odcinek - dopóki nie odpadną XD czyli do finału...