Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Naprawdę, z tym klikaniem to jest fajny pomysł. 15 minut czasu, a wspomogłeś finansowo innych, nienadwyrężając swojego budżetu. Będę raz w tygodniu klikać we wszystko i spróbuję namówić znajomych... ; )
Odświeżam wątek, znów się schował na drugiej stronie... A nuż ktoś zauważy i pomoże? Warto.
ja codziennie klikam w pajacyka ;D
Brawa za pomysł, Lukaso. Ja staram się klikać codziennie w pajacyka, potrafię też przesiedzieć godzinę na
www.freerice.com To strona, na której "zbierasz" ryż dla głodujacych w Afryce, ucząc się na przykład włoskich lub angielskich słówek. Jest też wiele innych kategorii.
Warto zajrzeć
Ostatnio edytowany przez jaagoddziś (2009-12-09 22:35:15)
Hej. Ja tez sie dolaczam do klikania. Niektore linki juz wygasly, ale nadal jest ich sporo. Ja znam tylko jeden link do pomocy:
http://kuryiari.posadzdrzewo.pl/
wystarczy wejsc pod ten link i to wszystko. Nie trzeba nic klikac. Wchodzac wspomagacie sadzenie drzew w Polskim Parku Narodowym. Mozecie zasadzic własne drzewka.
ZAPRASZAM
Kliknęłam we wszystkie, i będę się starała robić to codziennie, bo do tej pory to klikałam tylko w pajacyka i sztuczne serce. Idea jest warta poświęcenia tych kilku minut, naprawde świety pomysł.
Jakie my mamy dobre serca
Czyż nie jest cieplej w serduszku wiedząc, że pomogło się komuś?
Klik.... klik... i jeszcze klikk !
Klik, klik, klik...
Dobrze, że są takie strony
Pajacyka miałam kiedyś na głównej, zamiast Googli. Chyba trzeba do tego wrócić
poklikałam sobie i znowu jutro
A Pajacyka ustawiłam sobie na stronie startowej