Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Ojć, a jednak dużo przeoczyłam błędów xDDD LOL, Ankó, jesteś niezrównana xDDD
Strychnine napisał:
LOL, Ankó, jesteś niezrównana xDDD
Ty wiesz... Ja przeczytałam niezrównoważona
ann666 napisał:
Strychnine napisał:
A to też xD
Sorry za off xD
Nie no, tak sobie myślę... Moje opowiadania nie mają za wiele błędów, nawet Ann po trzy, cztery wyłapuje może... Teraz wyjdzie, że publikuję pod swoim nickiem nie moje prace, bo storczyka sprawdzić nie umiałam XDDDDD
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2010-03-16 21:19:25)
Ómarłam
Świetne to było, naprawdę Pełne humoru, z dystansem - to mi się podoba. A teraz z poprawkami ann, to już w ogóle będzie super
Pozdrawiam i życzę dużo weny
Strychnine napisał:
ann666 napisał:
Strychnine napisał:
A to też xD
Sorry za off xD
Nie no, tak sobie myślę... Moje opowiadania nie mają za wiele błędów, nawet Ann po trzy, cztery wyłapuje może... Teraz wyjdzie, że publikuję pod swoim nickiem nie moje prace, bo storczyka sprawdzić nie umiałam XDDDDD
Strychninko przecież, to wszystko było w pośpiechu i głupio mi, że tak wyszło. Ann w swoim żywiole - zemsta będzie słodka
Nie ma mnie! Padłam! Dedłam! Ómarłam!
Na kiedy planujesz cd, bo muszę się zdąrzyć podnieść
Mistrz!!!
Mistrz Ómierania napisał:
- Magda, do jasnej cholery, co to jest? – Szef podał Magdalenie materiały, które od niej wczoraj otrzymał. Słoniątko otwarło skoroszyt i z przerażeniem stwierdziło, że zamiast grafiki do kampanii reklamowej mleka dla dzieci firmy Meche-Hehe przekazała szefowi awka Toncia z ruszowym słoniem i pszczołą w tle.
- Tia… hmmm... No, bo widzi szef... tego... To jest projekt reklamujący mleko – na poczekaniu wymyśliła Magda, w duchu prosząc wszystkie weny świata o olśnienie, jak uzasadnić pszczołę i słonia pijących mleko.
- Że co? – Szef nie mógł uwierzyć w to, co słyszy.
- Niech szef zobaczy te kolory. Grupą docelową są dzieci, więc to je może zainteresować. Co do powiązania obu stworzeń z mlekiem, to jeszcze muszę nad tym popracować – kłamała jak z nut, bo przecież nie mogła powiedzieć, co to naprawdę jest.
Ja tego avka nigdy nie zmienię!
Tak. Dobrze widzisz Nazwałam Cię mistrzem ómierania! Pamiętam jak Króweczka napisała swoje forómowe opowiadanie - strzeliłam focha!
, później Papó - ómarłam! A po twoim - Nie ma mnie! Padłam! Dedłam! Ómarłam!
Ostatnio edytowany przez Toncio (2010-03-17 13:24:38)
Storczyku świetne to było. Super pomysł, opisy, dialogi. Uśmiałam się.
Czekam niecierpliwie na rozwój wydarzeń. Oj, będzie się działo.
Mlawerciu Ty to masz farta Jak zabrakło Rootowi "Pamiętników BrzydUli", to kazał mi czekać
a Ty dostałaś zamiennik. Władza ma gest - Bob, znaczy kolacja z nim, zamiast słuchawek.
– Łomatko!
Czy tu ktoś do mnie pije? W sumie nie tylko ja tego używam, ale ja chyba najczęściej
Boooskie to było Umciacia rumcia, jakie to było boskie! Ómarłam ze śmiechu gdzieś na samym początku xD Nie pamiętam, w którym momencie. Ale coś mi się tam nie zgadza... Ale to muszę sprawdzić
Bo coś pomieszam xD Gratuluję kolejnej ómierającej, forumowej pracy na tym forum xD Chodzi mi, że ogólnie
Storczyku Przeczytałam to już wczoraj, ale nie byłam w stanie skomentować gdyż po prostu mnie to ómarło.
Od początku do końca śmiałam się jak wariatka. To było po prostu świetne i aż strach się bać co będzie dalej.
Pozdrawiam i życzę żeby wen już się nie fochał.
Kwiatuszku Tego jeszcze nie było, żeby pisać opowiadanie o postaci forumowej. Miniaturki były, ale nie opowiadanie. Świetne to było. Z humorem przede wszystkim. Słonik wygrał kolację z Bobem, co na to Magda? Odpowiedź na te i inne pytania poznamy w kolejnym odcinku
Pozostaje mi czekać.