Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Enigma Świetne zdjęcia, dzięki. Fakt, Filip skoczny się wydaje. Ciekawe, czy to zaleta
Zgadzam się z Meą, niezłe ujęcia i można zgrzeszyć.
Chociaż, od patrzenia jeszcze nikomu nie ubyło.
Dziś z CZT była relacja z obrad jury plebiscytu MR 2010
part 1
part 2
Spostrzerzenia - na szybko:
- Fotki to jedno, ale zobaczyć Filipa w 2D - bezcenne... Przyznam szczerze, że na chwile mnie zatkało xD
-Filip - klasa, dystans i niewymuszona skromność. Czyli bez zmian...
- Faceci to jednak proste istoty - wystarczy jakiś gadżet, a cieszą się jak dzieci.
Ostatnio edytowany przez Imogene (2010-11-21 23:45:19)
Imogene jesteś, jak zwykle, niezawodna. Ogromne dzięki za znalezienie i podanie na tacy tych fragmentów CZT. Oglądałam rano na bieżąco, ale teraz sobie z przyjemnością popatrzyłam jeszcze raz.
Zgadzam się z Twoją opinią, Filip jest niezmiennie ujmujący
Zresztą, wszyscy panowie się dobrze bawili.
Imogene Gdyby nie Ty, to miała bym marne szanse na zobaczenie tego materiału, bo itvn nie było uprzejme go wyemitować. Masz u mnie dozgonną wdzięczność za to i za wiele więcej
A oni wszyscy razem, to duże dzieciaki i rozwalił mnie ich zachwyt nad odkurzaczem! Nie mówiąc już o frajdzie z samochodami. Pozdrawiam!
http://pomponik.pl/news/gwiazdy-majki-i … cu,1561622
Znowu KŁAMIĄ! Filip nie może tańczyć, bo ma kontuzję, nigdy tańczyć nie będzie...
A nie wiedziałam, że to trwała kontuzja.
Przeczytałam ten artykuł i wierzyć mi się nie chce w nic, mogę przyjąć do wiadomości, że znają gwiazdy, które wezmą udział, ale ich partnerów już też? Oni z reguły zaczynają ćwiczyć miesiąc przed, więc przydział partnerów jest niewiele wcześniej. CHYBA. Tak rozumiałam to zawsze.
Co nowa edycja, to Filip na tapecie... Nawet ma już partnerkę. Ciekawe razy jeszcze będziemy się śmiać z tego samego ?
Filip doznał kontuzji kostki w trakcie studiów i nie może tańczyć, bo kontuzja mu się odnowi i będzie dupcia blada. Zresztą on teraz ma tyle na głowie i będzie miał przez najbliższy rok pewnie, że raczej nie miałby kiedy ćwiczyć i tak... Bzdura bzdurą pogania.
Czemu moje posty brzmią tak, jakbym była co najmniej jego menadżerką?
Może dlatego, że ty Trucizno wiesz o nim prawie wszystko...
Ale wydaje mi się, że Filip tak jak w poprzedniej edycji o takiej propozycji nie wie, albo jeśli wie to odmówił. Szczerze to nie chciałabym go tam... On nie potrzebuje się lansować w takim programie
Trochę newsów:
Gosia Socha - Cosmopolitan 2009
SESJA - MAKING OF (PRZETWORZONE)
CAŁA SESJA – ONET.TV
*
Małgorzata Socha w wywiadzie Marcina Prokopa.
21.11.2010
PART 1
PART 2
*
MAŁGORZATA SOCHA & ANDRZEJ KRZYWY
MOGĘ WSZYSTKO
Ladies & Gentlemen 2011 – charytatywnie dla dzieci…
POSŁUCHAJ
Ostatnio edytowany przez Imogene (2010-11-27 14:20:40)