Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Wkręętka! napisał:
Kurczę, nie wiecie, gdzie jest główna zainteresowana? Bo ja do Ciastka pisałam na gg i chyba nawet esa, a tu nic...?
Właśnie nie wiem, gdzie się podziewa. Jak widziałam ją w Zakopanem to była cała, zdrowa i bezpieczna. A później jeszcze z nią gadałam. Natomiast teraz nie wiem nic...
Ojejku mamciu, wielkie dzięki Prace śliczne i ten teges...
Jedynkę odstąpię siostrze. Masz młoda
A ja wezmę 2,4,5.
Wkręętkó z okazji urodzin chciałabym złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najlepszego. Życzę Ci żebyś zawsze była szczęśliwa, aby spełniły się wszystkie twoje marzenia, żebyś na swojej drodze spotykała zawsze dobrych i życzliwych ludzi. I życzę Ci trochę wena, żebyś tworzyła kolejne świetne prace
Cla! Kochana! Z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń, zrobienia kariery, żebyś nigdy nas nie opuszczała, żebyś zawsze robiła nam świetną grafikę i żebyś się nie zmieniała!
Mała niespodzianka
Otwórz
Przyjęcie niespodzianka xd
Trochę nieudany
Masz podwójnego i się ciesz xDDD
No i mikrofon!
Wiek!
Ostatnio edytowany przez Asiol (2011-03-08 18:02:28)
Ciasteczko napisał:
Jedynkę odstąpię siostrze. Masz młoda
Dzięki, Ciachó.
Więc ja biorę 1. I dziękuję.
Mamó, wiem, że spóźnione, ale nie miałam jak się tu dostać... W każdym bądź razie wszystkiego najlepszego!
Aśka! Te zdjęcia Omg!
Dziękuję wszystkim! Za cudne życzenia, pamięć i te piękne zdjęcia, Asiu
No przecież są kól, no nie? xd
Wkrętko
Wszystkiego, wszystkiego naj, naj, najlepszego szóstek w szkole, weny do tworzenia, szczęścia w miłości i tradycyjnie - spełnienia marzeń
Kwiatki muszą być
Nie chcę być gorsza, więc ode mnie też
Iwonko, ach! Pytam znowu: skąd wy bierzecie te zdjęcia?! xDDDD Ja tego nie widziałam, a widziałam już całkiem sporo fotek Feltona. No cóż, dziękuję Nic innego nie mogę powiedzieć, poza tym, że jest mi bardzo miło
Asia, ty spamerko
No, widocznie źle szukam, masz rację