Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Hahaha, niezłe Uśmiałam się xD Czekam na kolejne prace!
Kurde, ja nie znalazłam... -.-
xD
Magdó, przejrzałam sobie wszytskie twoje grafiki i ode mnie wielki wielkiii ukłon za Twoje pomysły i twórczośc, bo mnie się to niesamowicie podoba.
Kupuję to w całości ;p
Pzdr.
H.
Nowe tfory widziałam już wcześniej, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby tu wejść i zostawić po sobie kilka słów.
Po pierwsze wielkie dzięki za poprawę humoru. Twoje prace są zawsze świetne pod tym względem, ale zresztą nie tylko pod tym.
Oczywiście znajdź różnice wymiata.
Tak mnie wzięło xD Bardzo proszę nie zwracać uwagi na jakość xD Walczyłam z całością ładnych parę godzin, efekt jaki jest każdy widzi To jest szczyt moich umiejętności graficznych, więc nawet najbardziej zasłużona i konstruktywna krytyka na nic się nie zda, bo ja już się i tak więcej nie nauczę
EDIT: Błagam, nie każcie mi dodawać tłumaczenia
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2011-07-31 20:59:44)
dokó w czym to robiłaś?
<próbuje widzidzieć tylko grafikę a nie mensza>
Podoba mi się pomysł na tę grafikę. I ta skupiona mina Grzesia
Co do tłumaczenia to ja, która nie mam do czynienia z językiem angielskim od skończenia szkoły średniej, zrozumiałam bez problemu o co chodzi
No własnie zapomniałam poprosić o tłumaczenie
Papuka napisał:
dokó w czym to robiłaś?
<próbuje widzidzieć tylko grafikę a nie mensza>
To żeś skomentowała xDDD
Papó, ja zawsze robię wszystko w PhotoFiltre, tak było i tym razem Chciałam do pewnej rzeczy wykorzystać GIMPa, ale ten się zbuntował i nie chciał się włączyć
Napisy dodałam w PhotoScape, bo tam lepiej jest rozwiązana edycja tekstu
Nic nadzwyczajnego, wszystko to amatorskie, darmowe programy
Google Translator polecam xD
Chociaż nie, sprawdziłam właśnie jego możliwości na tymże tekście - nie nadaje się xD
Ostatnio edytowany przez Strychnine (2011-08-01 14:04:21)