Forum dyskusyjne miłośników serialu "BrzydULA"
Nie jesteś zalogowany.
Bawi mnie jeden wątek w Singielce... Ale happy endu to raczej nie będzie
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2016-01-13 04:14:08)
dorocie03 napisał:
Bawi mnie jeden wątek w Singielce... Ale happy endu to raczej nie będzie
![]()
A który? Mnie też tylko jeden potrafi momentami rozśmieszyć, ciekawa jestem, czy to ten sam, co Twój.
Aleks_Strusiek napisał:
A który? Mnie też tylko jeden potrafi momentami rozśmieszyć, ciekawa jestem, czy to ten sam, co Twój
Chodziło mi o to, że Elka i Mikołaj piszą do siebie przez internet i Mikołaj nie ma pojęcia, że to ona jest Singielką. Nie jest to specjalnie śmieszne, mnie to bawi ponieważ coś podobnego kiedyś też mi przyszło do głowy . A Ty z czego się śmiejesz?
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2016-01-16 05:26:14)
dorocie03 napisał:
Aleks_Strusiek napisał:
A który? Mnie też tylko jeden potrafi momentami rozśmieszyć, ciekawa jestem, czy to ten sam, co Twój
Chodziło mi o to, że Elka i Mikołaj piszą do siebie przez internet i Mikołaj nie ma pojęcia, że to ona jest Singielką. Nie jest to specjalnie śmieszne, mnie to bawi ponieważ coś podobnego kiedyś też mi przyszło do głowy
. A Ty z czego się śmiejesz?
Bawi mnie Bajtek i jego teksty. Szczególnie [i]ómarła[/] mnie kartka: "Zanim zapytasz, zresetuj". Jakie to prawdziwe... Co prawda, na początku wkurzało mnie to, że robią z niego taką niezaradną sierotę, ale zdążyłam to już przeboleć.
Aleks_Strusiek napisał:
Bawi mnie Bajtek i jego teksty. Szczególnie [i]ómarła[/] mnie kartka: "Zanim zapytasz, zresetuj". Jakie to prawdziwe... Co prawda, na początku wkurzało mnie to, że robią z niego taką niezaradną sierotę, ale zdążyłam to już przeboleć.
Bajtek jest zabawny i sympatyczny. Szczerze mówiąc mimo iż ten serial ambitny w swojej kategorii nie jest, to daje się oglądać. W przeciwieńswie do wielu pobrzydulowych produkcji nie jest ani nadęty, ani niedopracowany. No jak do tej pory...
Ostatnio edytowany przez dorocie03 (2016-01-19 02:31:11)